Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Aurinkokuivattu tomaatti7g13kcal0.2g0.8g1g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g6g13kcal1.4g0g0.8g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g6g39kcal1.8g0g2.4g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g5g5.7kcal0g0.3g0.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g598kcal8.8g5.8g57.4g1g
Valittu annoskoko68g299kcal4.4g2.9g28.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g150kcal2.2g1.5g14.4g0.3g
Arvot/100g100g440kcal6.5g4.3g42.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020