Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g300g2190kcal3g3g240g0g
Aurinkokuivattu tomaatti70g127kcal1.9g8.4g9.8g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g40g19kcal0.6g2.9g0.5g1.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro40g12kcal0.8g1.7g0.2g1.3g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g60g131kcal13.8g0.1g8.4g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g60g390kcal18g0g24g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g50g57kcal0.4g3.1g5.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g5982kcal86.4g58g576.8g10.8g
Valittu annoskoko680g2991kcal43.2g29g288.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna340g1495kcal21.6g14.5g144.2g2.7g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020