Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g360g2628kcal3.6g3.6g288g0g
Aurinkokuivattu tomaatti84g152kcal2.3g10.1g11.8g0g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g48g23kcal0.7g3.5g0.6g1.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro48g15kcal1g2g0.2g1.5g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g72g157kcal16.6g0.1g10.1g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g72g468kcal21.6g0g28.8g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g60g69kcal0.5g3.8g6.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g7178kcal104g69.6g692g12.6g
Valittu annoskoko816g3589kcal52g34.8g346g6.3g
Annoskoko puolitettuna408g1795kcal26g17.4g173g3.2g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020