Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g38g274kcal0.4g0.4g30g0g
Aurinkokuivattu tomaatti8.8g16kcal0.2g1.1g1.2g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g5g2.3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g7.5g16kcal1.7g0g1.1g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g7.5g49kcal2.3g0g3g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g6.2g7.2kcal0.1g0.4g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g748kcal11g7.4g72g1.4g
Valittu annoskoko85g374kcal5.5g3.7g36g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g187kcal2.8g1.9g18g0.4g
Arvot/100g100g440kcal6.5g4.4g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020