Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g420g3066kcal4.2g4.2g336g0g
Aurinkokuivattu tomaatti98g177kcal2.6g11.8g13.7g0g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g56g26kcal0.8g4.1g0.7g1.7g
Kapris etikkaliemessä, Figaro56g17kcal1.2g2.4g0.3g1.8g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g84g183kcal19.3g0.1g11.8g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g84g546kcal25.2g0g33.6g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g70g80kcal0.6g4.4g7.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g8374kcal121g81.4g807.4g15g
Valittu annoskoko952g4187kcal60.5g40.7g403.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna476g2094kcal30.3g20.4g201.9g3.8g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020