Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona50g34kcal6.1g1.9g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl25g91kcal7.2g0g7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 8.7g26kcal0.8g4.8g0.2g1.2g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g4.5g5.5kcal0.3g0.7g0.1g3.1g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g397kcal35.8g16g20.4g8.6g
Valittu annoskoko120g198kcal17.9g8g10.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna60g99kcal9g4g5.1g2.2g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101