Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona66g45kcal8.1g2.6g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl33g122kcal9.6g0g9.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu41g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 12g35kcal1g6.4g0.2g1.6g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g6g7.3kcal0.4g1g0.2g4.2g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g529kcal47.6g21.4g27g11.6g
Valittu annoskoko160g265kcal23.8g10.7g13.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna80g132kcal11.9g5.4g6.8g2.9g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101