Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona83g56kcal10.1g3.2g0.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl41g152kcal12g0g11.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu52g65kcal5.7g0.2g4.7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 15g44kcal1.3g8g0.3g2g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g7.5g9kcal0.5g1.2g0.2g5.2g
Leivinjauhe 2.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g662kcal59.4g26.8g34g14.4g
Valittu annoskoko200g331kcal29.7g13.4g17g7.2g
Annoskoko puolitettuna100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g
Arvot/100g100g165kcal14.8g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101