Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona100g68kcal12.2g3.9g0.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl50g184kcal14.5g0g14g0g
Kananmuna kuorineen punnittu63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 18g53kcal1.5g9.7g0.3g2.4g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g9g11kcal0.6g1.4g0.3g6.3g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g799kcal71.6g32.2g40.8g17.4g
Valittu annoskoko242g400kcal35.8g16.1g20.4g8.7g
Annoskoko puolitettuna121g200kcal17.9g8.1g10.2g4.4g
Arvot/100g100g165kcal14.8g6.7g8.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101