Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona116g79kcal14.1g4.5g0.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl58g213kcal16.8g0g16.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu73g91kcal8g0.2g6.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 20g62kcal1.8g11.2g0.4g2.8g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g10g13kcal0.8g1.7g0.3g7.3g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g926kcal83.4g37.4g47.2g20.2g
Valittu annoskoko280g463kcal41.7g18.7g23.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna140g232kcal20.9g9.4g11.8g5.1g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101