Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona133g90kcal16.2g5.2g0.3g0g
Emmental juustoraaste, lidl66g244kcal19.2g0g18.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu83g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 23g71kcal2g12.8g0.4g3.2g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g12g15kcal0.9g1.9g0.4g8.3g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1058kcal95.2g42.8g54.4g23g
Valittu annoskoko320g529kcal47.6g21.4g27.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna160g265kcal23.8g10.7g13.6g5.8g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101