Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona149g101kcal18.2g5.8g0.3g0g
Emmental juustoraaste, lidl75g274kcal21.6g0g20.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu93g117kcal10.2g0.3g8.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 26g79kcal2.3g14.5g0.5g3.6g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g13g17kcal1g2.2g0.4g9.4g
Leivinjauhe 3.7g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1191kcal107g48.4g61g26g
Valittu annoskoko360g595kcal53.5g24.2g30.5g13g
Annoskoko puolitettuna180g298kcal26.8g12.1g15.3g6.5g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101