Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona33g23kcal4g1.3g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl17g61kcal4.8g0g4.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.8g18kcal0.5g3.2g0.1g0.8g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g3g3.7kcal0.2g0.5g0.1g2.1g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g265kcal23.6g10.8g13.6g5.8g
Valittu annoskoko80g132kcal11.8g5.4g6.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna40g66kcal5.9g2.7g3.4g1.5g
Arvot/100g100g166kcal14.8g6.8g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101