Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK200g340kcal20g20g20g0.2g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Voi 11g81kcal0.1g0g9.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g400g140kcal6.4g27.6g0.4g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 56g27kcal0.7g5.3g0.1g0.9g
Sinappi 13g17kcal0.6g1.8g0.8g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 120g24kcal0.8g3.6g0.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2336g1378kcal62g139.4g61.6g22.8g
Valittu annoskoko1168g689kcal31g69.7g30.8g11.4g
Annoskoko puolitettuna584g345kcal15.5g34.9g15.4g5.7g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174