Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK300g510kcal30g30g30g0.3g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Voi 17g122kcal0.2g0.1g13.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g600g210kcal9.6g41.4g0.6g8.4g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 84g41kcal1g8g0.2g1.3g
Sinappi 19g25kcal0.8g2.7g1.2g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 180g36kcal1.2g5.4g0.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g2067kcal92.6g209.2g92.8g34g
Valittu annoskoko1752g1034kcal46.3g104.6g46.4g17g
Annoskoko puolitettuna876g517kcal23.2g52.3g23.2g8.5g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174