Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK350g595kcal35g35g35g0.4g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Voi 20g142kcal0.2g0.1g15.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.8g0.2g0.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g700g245kcal11.2g48.3g0.7g9.8g
Vesi, vesijohtovesi 420g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 98g48kcal1.2g9.3g0.2g1.6g
Sinappi 22g29kcal1g3.2g1.3g0.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 210g42kcal1.4g6.3g0.2g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4088g2412kcal108.2g244.2g107.8g40.2g
Valittu annoskoko2044g1206kcal54.1g122.1g53.9g20.1g
Annoskoko puolitettuna1022g603kcal27.1g61.1g27g10.1g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174