Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK400g680kcal40g40g40g0.4g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Voi 22g163kcal0.3g0.1g18.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.2g0.2g0.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g800g280kcal12.8g55.2g0.8g11.2g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 112g55kcal1.3g10.6g0.2g1.8g
Sinappi 26g34kcal1.1g3.6g1.5g0.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 240g48kcal1.7g7.2g0.2g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4672g2756kcal123.8g278.8g123.2g45.6g
Valittu annoskoko2336g1378kcal61.9g139.4g61.6g22.8g
Annoskoko puolitettuna1168g689kcal31g69.7g30.8g11.4g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174