Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK450g765kcal45g45g45g0.5g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Voi 25g183kcal0.3g0.1g20.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.6g0.2g0.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g900g315kcal14.4g62.1g0.9g12.6g
Vesi, vesijohtovesi 540g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 126g61kcal1.5g11.9g0.2g2g
Sinappi 29g38kcal1.3g4.1g1.7g0.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 270g54kcal1.9g8.1g0.3g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g3101kcal139.4g313.8g138.6g51.4g
Valittu annoskoko2628g1551kcal69.7g156.9g69.3g25.7g
Annoskoko puolitettuna1314g775kcal34.9g78.5g34.7g12.9g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174