Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK50g85kcal5g5g5g0.1g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g100g35kcal1.6g6.9g0.1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 14g6.8kcal0.2g1.3g0g0.2g
Sinappi 3.2g4.2kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 30g6kcal0.2g0.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g345kcal15.4g34.8g15.4g5.8g
Valittu annoskoko292g172kcal7.7g17.4g7.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna146g86kcal3.9g8.7g3.9g1.5g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174