Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK500g850kcal50g50g50g0.5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1000g350kcal16g69g1g14g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 140g68kcal1.7g13.3g0.3g2.2g
Sinappi 32g42kcal1.4g4.5g1.9g0.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 300g60kcal2.1g9g0.3g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g3445kcal154.8g348.6g154.2g56.8g
Valittu annoskoko2920g1723kcal77.4g174.3g77.1g28.4g
Annoskoko puolitettuna1460g861kcal38.7g87.2g38.6g14.2g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174