Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK100g170kcal10g10g10g0.1g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g200g70kcal3.2g13.8g0.2g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 28g14kcal0.3g2.7g0.1g0.4g
Sinappi 6.4g8.4kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 60g12kcal0.4g1.8g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1168g689kcal31g69.8g31g11.2g
Valittu annoskoko584g345kcal15.5g34.9g15.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna292g172kcal7.8g17.5g7.8g2.8g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174