Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK125g213kcal12.5g12.5g12.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g250g88kcal4g17.3g0.3g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 35g17kcal0.4g3.3g0.1g0.6g
Sinappi 8g11kcal0.4g1.1g0.5g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 75g15kcal0.5g2.2g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g861kcal38.8g87g38.8g14.2g
Valittu annoskoko730g431kcal19.4g43.5g19.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna365g215kcal9.7g21.8g9.7g3.6g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174