Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK150g255kcal15g15g15g0.2g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Voi 8.4g61kcal0.1g0g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g300g105kcal4.8g20.7g0.3g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 42g20kcal0.5g4g0.1g0.7g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 90g18kcal0.6g2.7g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g1034kcal46.4g104.6g46.4g17.2g
Valittu annoskoko876g517kcal23.2g52.3g23.2g8.6g
Annoskoko puolitettuna438g258kcal11.6g26.2g11.6g4.3g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174