Lime-Korianterilohi Dasilva

850 g ruodotonta kalafileetä , esim.

kirjolohta
2 rkl limettimehua
1 rkl korianterin siemeniä
mustapippuria myllystä
1/2 dl Valio pastajuusto raastetta

Laita ruodottomaksi ja nahattomaksi perattu filee pienehköön, suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan.

Valele kala limettimehulla.

Rouhi morttelissa korianterin siemenet.

Hiero kalan pintaan.

Jauha pinnalle mustapippuria.

Ripottele päälle juustoraaste.

Kypsennä uunin keskiosassa 175 asteessa n. 25 min tai kunnes kala on lähes kypsä.

Laita grillivastus päälle.

Kypsennä vielä 3 - 5 min eli kunnes kala saa väriä.

Tarkkaile paistumista, ettei pinta kuitenkaan pääse palamaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Dasilva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 378g737kcal70.6g0g51g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g10g2.5kcal0g0.8g0g0g
Pastajuusto valio mustaleima13g51kcal3.6g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1582kcal148.4g1.6g110g0g
Valittu annoskoko400g791kcal74.2g0.8g55g0g
Annoskoko puolitettuna200g396kcal37.1g0.4g27.5g0g
Arvot/100g100g198kcal18.6g0.2g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334912