Lime-Korianterilohi Dasilva

850 g ruodotonta kalafileetä , esim.

kirjolohta
2 rkl limettimehua
1 rkl korianterin siemeniä
mustapippuria myllystä
1/2 dl Valio pastajuusto raastetta

Laita ruodottomaksi ja nahattomaksi perattu filee pienehköön, suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan.

Valele kala limettimehulla.

Rouhi morttelissa korianterin siemenet.

Hiero kalan pintaan.

Jauha pinnalle mustapippuria.

Ripottele päälle juustoraaste.

Kypsennä uunin keskiosassa 175 asteessa n. 25 min tai kunnes kala on lähes kypsä.

Laita grillivastus päälle.

Kypsennä vielä 3 - 5 min eli kunnes kala saa väriä.

Tarkkaile paistumista, ettei pinta kuitenkaan pääse palamaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Dasilva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 755g1475kcal141.1g0g101.9g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g20g5kcal0.1g1.7g0g0.1g
Pastajuusto valio mustaleima25g102kcal7.2g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g3164kcal296.8g3.4g219.8g0.2g
Valittu annoskoko800g1582kcal148.4g1.7g109.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna400g791kcal74.2g0.9g55g0.1g
Arvot/100g100g198kcal18.5g0.2g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334912