Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g1000g1100kcal230g0g18g0g
Valkopippuri, annos 1g6g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g22g62kcal4.4g1.1g4.4g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1000g300kcal10g60g2g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g900g297kcal25.2g48.6g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g450g72kcal9g6.3g0.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima150g585kcal43.5g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7556g5731kcal644.2g232g242.4g0.4g
Valittu annoskoko3778g2866kcal322.1g116g121.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna1889g1433kcal161.1g58g60.6g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953