Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g100g110kcal23g0g1.8g0g
Valkopippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.2g6.2kcal0.4g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g100g30kcal1g6g0.2g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g90g30kcal2.5g4.9g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g45g7.2kcal0.9g0.6g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima15g59kcal4.4g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g573kcal64.4g23.2g24.2g0g
Valittu annoskoko378g287kcal32.2g11.6g12.1g0g
Annoskoko puolitettuna189g143kcal16.1g5.8g6.1g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953