Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g234g257kcal53.7g0g4.2g0g
Valkopippuri, annos 1g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g5.1g14kcal1g0.3g1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g234g70kcal2.3g14g0.5g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g210g69kcal5.9g11.3g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g105kcal0g0g11.7g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g105g17kcal2.1g1.5g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima35g137kcal10.2g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g1338kcal150.4g54.2g56.6g0.2g
Valittu annoskoko882g669kcal75.2g27.1g28.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna441g335kcal37.6g13.6g14.2g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953