Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g250g275kcal57.5g0g4.5g0g
Valkopippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g5.5g15kcal1.1g0.3g1.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g250g75kcal2.5g15g0.5g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g225g74kcal6.3g12.2g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g113g18kcal2.2g1.6g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima38g146kcal10.9g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1889g1433kcal161g58.2g60.4g0.2g
Valittu annoskoko945g716kcal80.5g29.1g30.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna472g358kcal40.3g14.6g15.1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953