Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 11g4.8kcal0.4g0.5g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen25g5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 38g21kcal0.6g5g0.1g0.3g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g7.5g20kcal2.1g0g1.3g0g
Pesto (Pirkka)2g12kcal0.1g0.1g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g305kcal18.4g15.6g19.6g1.6g
Valittu annoskoko142g153kcal9.2g7.8g9.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna71g76kcal4.6g3.9g4.9g0.4g
Arvot/100g100g108kcal6.5g5.5g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092