Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)502g632kcal55.2g1.5g45.2g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 113g48kcal3.8g5.4g1.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen251g50kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 376g207kcal6g49.6g0.6g3.2g
Oliiviöljy 25g222kcal0g0g25.1g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka38g31kcal1.3g7.2g0.4g0.4g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g75g200kcal21.1g0g12.8g0g
Pesto (Pirkka)20g116kcal0.9g0.8g12.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g3056kcal182.8g154.6g196.6g16.8g
Valittu annoskoko1420g1528kcal91.4g77.3g98.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna710g764kcal45.7g38.7g49.2g4.2g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092