Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 23g10kcal0.8g1.1g0.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 75g41kcal1.2g9.9g0.1g0.6g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka7.5g6.2kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g15g40kcal4.2g0g2.6g0g
Pesto (Pirkka)4g23kcal0.2g0.2g2.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g611kcal36.6g31g39.2g3.4g
Valittu annoskoko284g306kcal18.3g15.5g19.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna142g153kcal9.2g7.8g9.8g0.9g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.5g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092