Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)151g190kcal16.6g0.5g13.5g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 34g15kcal1.1g1.6g0.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 113g62kcal1.8g14.9g0.2g1g
Oliiviöljy 7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g23g60kcal6.3g0g3.8g0g
Pesto (Pirkka)6g35kcal0.3g0.2g3.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g917kcal55g46.4g58.6g5.2g
Valittu annoskoko426g459kcal27.5g23.2g29.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna213g229kcal13.8g11.6g14.7g1.3g
Arvot/100g100g108kcal6.5g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092