Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)201g253kcal22.1g0.6g18.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 45g19kcal1.5g2.2g0.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 151g83kcal2.4g19.8g0.3g1.3g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g30g80kcal8.4g0g5.1g0g
Pesto (Pirkka)8g47kcal0.3g0.3g4.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1136g1222kcal72.8g61.8g78.8g7g
Valittu annoskoko568g611kcal36.4g30.9g39.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna284g306kcal18.2g15.5g19.7g1.8g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092