Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)251g316kcal27.6g0.8g22.6g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 56g24kcal1.9g2.7g0.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 188g104kcal3g24.8g0.3g1.6g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka19g15kcal0.6g3.6g0.2g0.2g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g38g100kcal10.5g0g6.4g0g
Pesto (Pirkka)10g58kcal0.4g0.4g6.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g1528kcal91.2g77.4g98.4g8.4g
Valittu annoskoko710g764kcal45.6g38.7g49.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna355g382kcal22.8g19.4g24.6g2.1g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.5g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092