Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)301g379kcal33.1g0.9g27.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 68g29kcal2.3g3.3g0.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen151g30kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 226g124kcal3.6g29.8g0.4g1.9g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15.1g0g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka23g19kcal0.8g4.3g0.2g0.2g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g45g120kcal12.6g0g7.7g0g
Pesto (Pirkka)12g70kcal0.5g0.5g7.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g1833kcal109.6g93g118.2g10g
Valittu annoskoko852g917kcal54.8g46.5g59.1g5g
Annoskoko puolitettuna426g458kcal27.4g23.3g29.6g2.5g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.5g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092