Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)351g443kcal38.6g1.1g31.6g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 79g34kcal2.7g3.8g0.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen176g35kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 263g145kcal4.2g34.7g0.4g2.2g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.6g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka26g22kcal0.9g5g0.3g0.3g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g53g140kcal14.8g0g9g0g
Pesto (Pirkka)14g82kcal0.6g0.5g8.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g2139kcal128g108.2g137.8g11.8g
Valittu annoskoko994g1070kcal64g54.1g68.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna497g535kcal32g27.1g34.5g3g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092