Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g649g182kcal3.9g38.6g1.3g16.2g
Kahvikerma hyla Valio325g455kcal9.4g14g39g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g4546g8182kcal863.6g0g500g0g
Lanttu 779g225kcal7.8g35.8g2.3g14g
Sipuli (kuorittu)390g105kcal5.1g18.7g0.8g6.6g
Vesi3247g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss65g292kcal4.5g29.9g16.9g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18881kcal1788.6g274g1120.6g76.2g
Valittu annoskoko10000g9440kcal894.3g137g560.3g38.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4720kcal447.2g68.5g280.2g19.1g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139