Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Kahvikerma hyla Valio38g53kcal1.1g1.6g4.5g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g525g945kcal99.8g0g57.8g0g
Lanttu 90g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss7.5g34kcal0.5g3.4g1.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g2181kcal206.8g31.6g129.6g8.8g
Valittu annoskoko1155g1090kcal103.4g15.8g64.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna578g545kcal51.7g7.9g32.4g2.2g
Arvot/100g100g94kcal9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139