Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Kahvikerma hyla Valio75g105kcal2.2g3.2g9g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g1050g1890kcal199.5g0g115.5g0g
Lanttu 180g52kcal1.8g8.3g0.5g3.2g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss15g68kcal1g6.9g3.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g4361kcal413.2g63.2g258.8g17.6g
Valittu annoskoko2310g2181kcal206.6g31.6g129.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna1155g1090kcal103.3g15.8g64.7g4.4g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139