Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Kahvikerma hyla Valio100g140kcal2.9g4.3g12g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g1400g2520kcal266g0g154g0g
Lanttu 240g69kcal2.4g11g0.7g4.3g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss20g90kcal1.4g9.2g5.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g5815kcal551g84.4g345g23.4g
Valittu annoskoko3080g2908kcal275.5g42.2g172.5g11.7g
Annoskoko puolitettuna1540g1454kcal137.8g21.1g86.3g5.9g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139