Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Kahvikerma hyla Valio13g18kcal0.4g0.5g1.5g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g175g315kcal33.3g0g19.3g0g
Lanttu 30g8.7kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss2.5g11kcal0.2g1.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g727kcal69.2g10.4g43.2g2.8g
Valittu annoskoko385g363kcal34.6g5.2g21.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna193g182kcal17.3g2.6g10.8g0.7g
Arvot/100g100g94kcal9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139