Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Kahvikerma hyla Valio125g175kcal3.6g5.4g15g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g1750g3150kcal332.5g0g192.5g0g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss25g113kcal1.7g11.5g6.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7700g7269kcal688.4g105.6g431.4g29.4g
Valittu annoskoko3850g3635kcal344.2g52.8g215.7g14.7g
Annoskoko puolitettuna1925g1817kcal172.1g26.4g107.9g7.4g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139