Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Kahvikerma hyla Valio150g210kcal4.3g6.4g18g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g2100g3780kcal399g0g231g0g
Lanttu 360g104kcal3.6g16.6g1.1g6.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss30g135kcal2.1g13.8g7.8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g8723kcal826.2g126.6g517.8g35.4g
Valittu annoskoko4620g4362kcal413.1g63.3g258.9g17.7g
Annoskoko puolitettuna2310g2181kcal206.6g31.7g129.5g8.9g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139