Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal1.9g19.3g0.6g8.1g
Kahvikerma hyla Valio162g227kcal4.7g7g19.5g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g2273g4091kcal431.8g0g250g0g
Lanttu 390g112kcal3.9g17.9g1.2g7g
Sipuli (kuorittu)195g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Vesi1623g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss33g146kcal2.3g14.9g8.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9440kcal894.2g137g560.2g38g
Valittu annoskoko5000g4720kcal447.1g68.5g280.1g19g
Annoskoko puolitettuna2500g2360kcal223.6g34.3g140.1g9.5g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139