Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Kahvikerma hyla Valio200g280kcal5.8g8.6g24g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g2800g5040kcal532g0g308g0g
Lanttu 480g139kcal4.8g22.1g1.4g8.6g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss40g180kcal2.8g18.4g10.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g11631kcal1101.8g168.8g690.2g47g
Valittu annoskoko6160g5815kcal550.9g84.4g345.1g23.5g
Annoskoko puolitettuna3080g2908kcal275.5g42.2g172.6g11.8g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139