Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Kahvikerma hyla Valio25g35kcal0.7g1.1g3g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g350g630kcal66.5g0g38.5g0g
Lanttu 60g17kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss5g23kcal0.3g2.3g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g1454kcal137.6g21.2g86.4g6g
Valittu annoskoko770g727kcal68.8g10.6g43.2g3g
Annoskoko puolitettuna385g364kcal34.4g5.3g21.6g1.5g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139