Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Kahvikerma hyla Valio250g350kcal7.2g10.7g30g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g3500g6300kcal665g0g385g0g
Lanttu 600g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss50g225kcal3.5g23g13g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15400g14538kcal1377.2g211g862.8g58.8g
Valittu annoskoko7700g7269kcal688.6g105.5g431.4g29.4g
Annoskoko puolitettuna3850g3635kcal344.3g52.8g215.7g14.7g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139