Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Kahvikerma hyla Valio300g420kcal8.7g12.9g36g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g4200g7560kcal798g0g462g0g
Lanttu 720g208kcal7.2g33.1g2.2g13g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss60g270kcal4.2g27.6g15.6g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g17446kcal1652.8g253.2g1035.4g70.6g
Valittu annoskoko9240g8723kcal826.4g126.6g517.7g35.3g
Annoskoko puolitettuna4620g4362kcal413.2g63.3g258.9g17.7g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139