Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 560g1922kcal57.1g392g6.7g19.6g
Auringonkukansiemen 140g831kcal32.2g17.6g69.3g8.4g
Kurpitsansiemenet, kuivattu98g530kcal24g17.4g45g3.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 42g283kcal11.3g2.9g24.4g5.2g
Kaurahiutale 56g210kcal8.1g31.9g4.1g5.6g
Vesi490g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g7552kcal265.4g923.6g299g85.2g
Valittu annoskoko1386g3776kcal132.7g461.8g149.5g42.6g
Annoskoko puolitettuna693g1888kcal66.4g230.9g74.8g21.3g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316